Κατηγορίες

Τρόποι Αποστολής

Τροποι Αποστολης

 

 

 
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ΕΛΤΑ/ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ στο τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας και είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα σε αγορές άνω των 100€, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές που υπάρχει επιπλέον χρέωση. Η ΕΛΤΑ/ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ  χαρακτηρίζει δυσπρόσιτες τις περιοχές σε ακτίνα 20km από κάθε γραφείο διανομής. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε το δέμα από το γραφείο διανομής της ΕΛΤΑ/ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για αγορές μικρότερης αξίας από 100€ υπάρχει πάγια χρέωση 5€ για την ηπειρωτική Ελλάδα και 7€ για τη νησιωτική. Σχεδόν το σύνολο των προϊόντων υπάρχει σε απόθεμα και είναι διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας σας.

 

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

Οι ελληνικές αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Σάββατο μέχρι τις 13:30μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο (μετά τις 13:30μ.μ) & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.Η παράδοση (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 2 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται έως 4 ημέρες.

Οι αποστολές για το εξωτερικό θα πραγματοποιούνται όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η παράδοση αποστολών για την Κύπρο γίνεται συνήθως μέσα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Η ΚΑΤΣΩΝΗΣ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.