Κατηγορίες

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

 

 
Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 

1.Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:

 

H χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας(Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners κτλ) γίνεται σε συνεργασία με την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Τα "ευαίσθητα" στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημα μας, αλλά συνδέεστε απευθείας στο ασφαλές online σύστημα της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η διακίνηση των δεδομένων μέσω του paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ  διασφαλίζεται μέσω του πλέον εξελιγμένου πρωτοκόλλου επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) και ισχυρής κρυπτογράφησης 128bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.), τα οποία θεωρούνται απαραβίαστα για τις εφαρμογές μέσω Διαδικτύου.

 

2.Με αντικαταβολή (Δεν ισχύει για εξωτερικό):

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα, courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας. Υπάρχει χρέωση 2€ για τα έξοδα της αντικαταβολής.

3.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στο δελτίο κατάθεσης πρέπει να αναγράφετε ο κωδικός της παραγγελίας που θα σας αποσταλεί με e-mail και το ονοματεπώνυμο σας. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με ΦΑΞ στο 2103213171 ή με e-mail στο nikkatssoni@gmail.com , ώστε να αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας, μετά τη πληρωμή σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

 

-Τράπεζα Πειραιώς:GR1701720230005023090910611
 
 
 
4. Μέσω PayPal